Privacy

Privacy-verklaring

Wie zijn we?

Hatha Yoga Den Bosch zet zich in voor het bekend maken en verspreiden van de Hatha Yoga, geïnspireerd door de Iyengar-lesmethode. Het cultiveren van een kalme geest in een sterk lichaam is hiervan een onderdeel. Dit wordt gedaan door middel van een correcte uitlijnen van het lichaam, eventueel met behulp van hulpmiddelen en het wat langer aanhouden van de houdingen. Het doel is het balanceren van de lichaam – geest – en hart – connectie.

Welke gegevens worden gebruikt en waarvoor?

Indien je les volgt, worden de NAW-gegevens, evenals het e-mailadres en telefoonnummer gebruikt. Dit om de leerling op de hoogte te stellen over lesroosterwijzigingen, workshops of de lesinhoud. Tevens kan het gebruikt worden voor persoonlijk overleg met betrekking tot de voortgang van de lessen.

Indien je bent ingeschreven voor de nieuwsbrief, wordt je e-mailadres en naam gebruikt voor het maandelijks versturen van de nieuwsbrief. Hiervoor kun je je onderaan bij elke nieuwsbrief afmelden.

Welke rechten heeft u met betrekking tot de gegevens?

U heeft het recht om de persoonsgegevens in te zien, te wijzigen of te laten verwijderen. Daarnaast heeft u in sommige gevallen het recht om de verwerking van uw persoonsgegevens te beperken, daar bezwaar tegen te maken of uw gegevens te exporteren. Om gebruik te maken van uw rechten kunt u een verzoek sturen naar info@hatha-yoga-denbosch.nl. Hatha Yoga Den Bosch doet haar best om het verzoek z.s.m. te verwerken.

Wat gebeurt er gedaan met uw gegevens?

Naast de nieuwsbrief en het op de hoogte houden over de lesinhoud, wordt er niets gedaan met de persoonlijke gegevens. De gegevens worden niet aan derden gegeven en niet gebruikt voor commerciële doeleinden. De gegevens worden alleen aan derden verstrekt indien dit vanuit de bedrijfsvoering of een wettelijke verplichting vereist is.

Tot slot

Wijzigingen in de privacyverklaring worden op deze pagina bijgehouden. Als u vragen heeft, een klacht of de wijze waarop Hatha Yoga Den Bosch uw gegevens gebruikt, stuur dan een e-mail naar info@hatha-yoga-denbosch.nl. Ook als u overige vragen heeft, kunt u contact opnemen via dit e-mailadres. Wij wensen een fijne samenwerking.